Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Βογκητά και μουγκρητά – Δώσε λόγο να τα κάνει…!

Ψεύτικα στήθη, ψεύτικοι γλουτοί, ψεύτικοι οργασμοί και τώρα ψεύτικα βογκητά…

Πιστεύουμε οι κακομοίρηδες ότι τα μουγκρητά ικανοποίησης που βγάζει οφείλονται σε αυτά που της κάνουμε. Βογκάει χαρμόσυνα επειδή είσαι «killer» στο κρεβάτι, επειδή πέτυχες επιτέλους το περίφημο G-Spot ή γιατί τα προκαταρκτικά ζέσταναν τον φούρνο επικινδύνως ε; Αμ δε!

Ευτυχώς έχουμε την επιστήμη πλέον στο πλευρό μας. Νευροφυσιολογική έρευνα του University of Central Lancashire αποκάλυψε λοιπόν ότι οι ήχοι που παράγει η γυναίκα στο κρεβάτι δεν συνδέονται κατ’ ανάγκη με την ικανοποίησή της ή τον οργασμό. Στην πραγματικότητα τα «μμμμμμ» της είναι πιο πιθανό να συμβούν κατά τη διάρκεια του δικού σου οργασμού!

Θες να μάθεις γιατί; Οι γυναίκες φαίνεται ότι αντιδρούν σεξουαλικά με αυτό τον τρόπο εξαιτίας μιας συνειδητής απόφασης να χειραγωγήσουν ερωτικά τον παρτενέρ τους (οποία έκπληξις ε;), να σε βοηθήσουν δηλαδή να τελειώσεις(!) βρε κουτό, ή επειδή έχουν ξεπατικώσει μια ιδεατή σεξουαλική συμπεριφορά που οφείλουν να μιμηθούν κατά τη διάρκεια της πράξης. Μια καλοστημένη πλεκτάνη δηλαδή που παίζουν για το δικό σου καλό… Πάντα!

Είτε το κάνει βέβαια για να ξυπνήσει το ζώο μέσα σου είτε απλώς παίζει τον ρόλο της στο μονόπρακτο που έχει στήσει, εσύ κράτα στο μυαλό σου ότι τα βογκητά της δεν συνδέονται απαραίτητα με την απόλαυση που της προσφέρεις. Και κόψε το γελοίο χαμόγελο ότι της άλλαξες τα φώτα! Είναι πολλές οι πιθανότητες να πρωταγωνιστείς -χωρίς να το ξέρεις- στη μαεστρικά ενορχηστρωμένη παράστασή της…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει