Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Βολιώτισσα Καρατέκα εκπρόσωπος της Θεσσαλίας στους Βαλκανικούς Αγώνες στη Σερβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Για την Σερβία αναχωρούν οι Ελληνικές Εθνικές Ομάδες Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων -Νέων – Νεανίδων, την Τετάρτη 27η Μαρτίου , όπου θα συμμετάσχουν στους Βαλκανικούς Αγώνες την 29η-31η Μαρτίου.

Aπό την Θεσσαλία και συγκεκριμένα από την Μαγνησία θα συμμετάσχει η αθλήτρια της ακαδημίας Kyokushinkai Karate Βόλου και μέλος του μοναδικού αναγνωρισμένου από τη Γ.Γ. Αθλητισμού συλλόγου της Αγριάς “Ο ΜΑΧΗΤΗΣ” Ιωάννα Μουσούλη η οποία θα αγωνιστεί στην κατηγορία Kumite Νεανίδων +54 κιλών.

H πρωταθλήτρια του αγωνιστικού σπορ καράτε Ιωάννα Μουσούλη μετά από εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της έχοντας πάντα στο πλευρό της την έμπειρη πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεκαπέντε φορές χρυσή πανελληνιονίκης Βίκυ Κοσμίδου,η οποία ανέλαβε εξολοκλήρου την προετοιμασία της.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ και αρχηγός της αποστολής, Γ. Κοσμίδης θα την συνοδεύσει και θα στηρίξει την προσπάθεια της μοναδικής εκπροσώπου της Θεσσαλίας.

Η Ιωάννα ασχολείται 10 χρόνια με το άθλημα του καράτε. Από μικρή ηλικία ξεχώρισε με πλήθος διακρίσεων σε διασυλλογικούς αγώνες και άλλες διοργανώσει. Τα δυο τελευταία χρόνια είναι μέλος της εθνικής ομάδας και έχει τιμήσει την παρουσία της εκεί κατακτώντας δυο φορές το ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνια πρωταθλήματα, την πρώτη και δεύτερη θέση στα Κύπελλα Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδος και ασημένιο μετάλλιο σε Βαλκανικούς αγώνες στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή της στο παρόν πρωτάθλημα γίνεται εφικτή χάρη στην ευαισθησία της Εταιρείας Υγρών Καυσίμων Ε Λ Ι Ν, η οποία πάντα αρωγός σε παρόμοιες προσπάθειες γνωρίζοντας τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και την αδυναμία της πολιτείας στην στήριξη των αθλητών, παρέχει όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της αθλήτριας.

Οι Εθνικές ομάδες της Επίσημης Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ ( ΕΛΟΚ)οι οποίες αποτελούνται από 150 συνολικά Αθλητές και Αθλήτριες θα ταξιδέψουν για την Σερβία οδικώς , με μια μεγάλη αποστολή η οποία ξεπερνά τα 200 Άτομα , μαζί με τους Προπονητές , βοηθούς , Διαιτητές και Παράγοντες και με σύσσωμη σχεδόν όλη την Διοίκηση προεξέχοντος του Προέδρου , οποίος θα συνοδεύσει το εθνικό συγκρότημα . Αρχηγός Αποστολής o Α ‘ Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ , Γιώργος Κοσμίδης ,ευελπιστεί σε μία διάκριση , μετά από μια σκληρή και δυνατή προετοιμασία.

Η ΕΛΟΚ είναι η μόνη Ομοσπονδία που συγκροτεί τις εθνικές ομάδες μετά από έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και από αθλητές των Συλλόγων Μελών της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει