Βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο στην Πρέβεζα με τη συμβολή του Γιώργου ΤσούκαληΤην Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στην περιοχή Λυγιά Πρεβέζης βρέθηκαν 17 όπλα (14 κυνηγετικά και τρία πολεμικά) τα οποία παραδόθηκαν στις αρμόδιες αρχές μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Τσούκαλη.

Όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες που είχε ο ιδιωτικός ερευνητής και σύμβουλος πολιτισμού της Unesco Πειραιώς και νήσων σχετικά με την ύπαρξη παράνομου οπλισμού.

Ενημερώθηκε η υποδιεύθυνση ασφάλειας Ιωαννίνων για να επαληθευτούν όλα τα στοιχεία που είχε δώσει ο πληροφοριοδότης και για να εντοπιστεί η ακριβής τοποθεσία όπου βρισκόταν όλο το παράνομο υλικό.

Ακολούθησε επιτήρηση από την αστυνομία και σε συνεργασία με τον στενό συνεργάτη του Φώντα Βρόσγο ο Γιώργος Τσούκαλης εντόπισε και παρέδωσε τον οπλισμό στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων. 

Μετά το πέρας της υπόθεσης ο Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε: «Νιώθω ευτυχής που συνέβαλα σε μια ακόμη σοβαρή υπόθεση που αφορά στην προστασία της πατρίδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για τη συμβολή τους τον γενικό διευθυντή Ηπείρου ταξιάρχο  Κωνσταντίνο Δούβαρη, τον αστυνομικό διευθυντή Ιωαννίνων Βασίλη Μουσελίμη τον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα τον διοικητή υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ιωαννίνων Αθανάσιο Σκούφη και τον συνάδελφο και συνεργάτη μου Φώντα Βρόσγο».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019, 20:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει