Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Γεροβασίλη για βόμβα στον ΣΚΑΪ: Τραυματίζεται η δημοκρατίαΓια ένα γεγονός που «τραυματίζει τη Δημοκρατία» έκανε λόγο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη αναφερομένη στην έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στο κτήριο του ΣΚΑΪ τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Η δημοκρατία είναι θωρακισμένη και θωρακίζεται ακόμα περισσότερο και φυσικά δεν απειλείται», πρόσθεσε η υπουργός συνοδευόμενη από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο. Μετέβησαν τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο, προκειμένου να ενημερωθούν για την έκρηξη βόμβας.

«Έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα μέτρα από τη πρώτη στιγμή από την ΕΛΑΣ. Οι έρευνες θα εξακολουθήσουν να γίνονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευτυχώς είναι μόνον υλικές ζημιές και δεν υπάρχουν θύματα», είπε η κυρία Γεροβασίλη.

«Η δημοκρατία πρέπει να θωρακίζεται και πρέπει να το σκεφτούν καλά όλοι όσοι αφήνουν διαδρόμους για να περνάνε φωνές τρομοκρατίας ή φασισμού», πρόσθεσε.

Η ισχυρή έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε ορόφους του τηλεοπτικού σταθμού, κυρίως σπασμένα τζάμια, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 06:53

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει