Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Γιατί ο πρωθυπουργός αποφεύγει να πανηγυρίσει μαζί μας;”

Δε θα παρευρεθεί στην αυριανή «Ώρα του πρωθυπουργού» στη Βουλή

Έντονες επικρίσεις κατά του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για την αυριανή του απουσία από την «Ώρα του πρωθυπουργού», διατυπώνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο κ. Παπανδρέου έχει περιορίσει τον ρόλο του στην «ελεγχόμενη θριαμβολογία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης.

Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται, σε ανακοίνωσή της, «γιατί ο πρωθυπουργός αποφεύγει να πανηγυρίσει μαζί μας στην ολομέλεια της Βουλής για το μεγάλο του θρίαμβο στη Σύνοδο Κορυφής» και προσθέτει ότι αρχικά, ο κ. Παπανδρέου απέφυγε να συγκαλέσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή ή να ενημερώσει κατ’ ιδίαν τους πολιτικούς αρχηγούς για τις αποφάσεις της Συνόδου, ενώ τώρα αποφεύγει να παρευρεθεί στην «Ώρα του πρωθυπουργού» για να απαντήσει στη σχετική επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει περιορίσει το ρόλο του στην «ελεγχόμενη θριαμβολογία» και αναλώνεται σε επικοινωνιακούς διθυράμβους για να καλύψει τη χρεοκοπία της πολιτικής του, υπογραμμίζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι αν, παρ’ όλα αυτά, η δικαιολογία της απουσίας του είναι η περιοδεία του στην Ήπειρο, ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να ξανακαταθέσει την ερώτηση την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε ο πρωθυπουργός να βρει χρόνο να έρθει στη Βουλή και να θριαμβολογήσει, αυτή, όμως, τη φορά, με αντίλογο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει