Γιατί όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν εκνευριστεί μαζί τους;Λίγες μέρες μετά τις μηνύσεις που κατέθεσαν τόσο η Meghan Markle όσο και ο Πρίγκιπας Harry σε μερίδα βρετανικών Μέσων, κάτι νέο έρχεται στην επιφάνεια που αφορά στο πολυσυζητημένο βασιλικό ζεύγος.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του παλατιού και δημοσιογράφο της Daily Express, Richard Palmer, ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να ανακοινώσει πως θα καταθέσει μηνύσεις ενάντιων των συγκεκριμένων βρετανικών μέσων (Mail On Sunday, The Sun, Daily Mirror) -παρά τις αντιρρήσεις των συμβούλων του παλατιού, με αποτέλεσμα όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να έχουν εξοργιστεί με τη στάση τόσο του ίδιου όσο και με της Meghan.

Στα tweets που έκανε ο δημοσιογράφος για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει τα εξής: «Κάνεις από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν τους υποστηρίζει πια. Ούτε καν οι βοηθοί τους που αισθάνονται ντροπιασμένοι από τις κινήσεις τους. Τόσο ο William όσο και ο πρίγκιπας Κάρολος έχουν απομακρυνθεί από κοντά του».

Στο τέλος μάλιστα προσθέτει «Σίγουρα αν αυτό αλλάξει, θα είναι ένα γεγονός αλλά αυτή τη στιγμή ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex φαίνονται αποφασισμένοι για αυτό που κάνουν. Οποιαδήποτε κι αν είναι τα νομικά πλεονεκτήματα που θα έχουν από αυτές τις κινήσεις, δεν είχαν ενημερώσει την οικογένεια τους πως ο Harry θα ανακοίνωνε τις μηνύσεις».

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, 06:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει