Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Γιατί όλοι μιλούν γι’ αυτό το νέο κινητό πριν ακόμη κυκλοφορήσει;

Είναι η προέκταση του χεριού σου. Το Άγιο Δισκοπότηρο των συσκευών. Το κινητό σου. Ή καλύτερα το smartphone σου. Ή μάλλον όχι. Δεν είναι πια το smartphone σου, αλλά το intelligent phone. Μια συσκευή με νοημοσύνη πέρα από όσα έχεις φανταστεί. 

Την αρχή έκανε ο κινέζικος κολοσσός Huawei, ο οποίος έφερε τα τελευταία χρόνια την τεχνητή νοημοσύνη στα κινητά τηλέφωνα, χάρη στον επεξεργαστή Kirin 970. Ενσωματωμένη στον επεξεργαστή -και όχι βασισμένη σε κάποιο λογισμικό- η AI μπορεί να αξιολογήσει (όπως εσύ θα ήθελες) πραγματικές καταστάσεις, ενώ παίρνει αποφάσεις σύμφωνα με τις δικές σου συνήθειες. Όχι δεν αντικαθιστά τον εγκέφαλό σου, έχει όμως την ικανότητα να συλλέγει χιλιάδες πληροφορίες την ώρα που εσύ έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις, να τις αναλύει ώστε να σε βοηθήσει να πάρεις την καλύτερη για εσένα απόφαση. Σαν να λέμε ο 24/7 προσωπικός σου βοηθός. Πόσο τέλειο; 

Για εσένα (όπως και για εμένα) που έχεις τρέλα με το Instagram… τα κινητά της Huawei με επεξεργαστή Kirin 970, γνωρίζουν τι θέλεις να φωτογραφίσεις -από το πιάτο-έργο τέχνης που δοκίμασες προχθές στο εστιατόριο, μέχρι το κατοικίδιο ή το μωρό σου (διπλής) και αυτόματα, προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις, για να έχεις φωτογραφίες για πολλά Like.

Την συνέχεια, κάνει και πάλι η Huawei, η οποία αποφάσισε να ξεπεράσει τον εαυτό της και την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, θα παρουσιάσει τη νέα σειρά Mate 20, η οποία είναι εξοπλισμένη με τον κορυφαίο επεξεργαστή που υπάρχει σήμερα, τον Kirin 980.

Τι σημαίνει όμως αυτό για μία συσκευή που χρησιμοποιούμε καθημερινά; 

Ο νέος επεξεργαστής Kirin 980 πρόκειται να εκτοξεύσει τις επιδόσεις της συσκευής σε απίστευτα υψηλά επίπεδα. Ό,τι κι αν χρειάζεσαι από το κινητό σου, από την παρουσίαση που μόλις έφτιαξες για την εταιρεία, μέχρι υπολογιστικά φύλλα, εφαρμογές multimedia και τόσα άλλα, ένα είναι βέβαιο. Τίποτα δεν πρόκειται  -ποτέ- να σου χαλάσει τη μέρα. 

Όσο για τις φωτογραφίες σου, θα έχεις πάντα την κορυφαία κάμερα της αγοράς, την τριπλή κάμερα του Huawei P20 αλλά και ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η συνεργασία με τη Leica. Α, και μια μικρή έκπληξη που δεν μπορώ να σου αποκαλύψω τώρα, σίγουρα όμως θα σε χρίσει βασιλιά/βασίλισσα του Instagram.

Η νέα σειρά Mate, που θα παρουσιαστεί στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, εκτός από τις εντυπωσιακές επιδόσεις, τις έξυπνες αποφάσεις που παίρνει όταν εσύ είσαι απασχολημένος με άλλα πράγματα και την κορυφαία κάμερα αυτή τη στιγμή στην αγορά κινητών, θα έχει ακόμη:

-Απόλυτη ασφάλεια: Στην νέα σειρά Mate 20 περιμένουμε η Huawei να κάνει το επόμενο βήμα βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητα των βιομετρικών συστημάτων που διαθέτει. Με ολοένα και περισσότερες συναλλαγές να γίνονται online, η πρόσθετη ασφάλεια είναι σίγουρα καλοδεχούμενη. 

-Τεράστια αυτονομία: Με τον Kirin 980  των 7 nm να έχει μικρότερες απαιτήσεις σε ενέργεια, αλλά και υψηλότερη νοημοσύνη στην διαχείριση της ενέργειας, τα νέα θα είναι σίγουρα καλύτερα για όσους βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση και λατρεύουν την μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Η ταχεία φόρτιση της Huawei σε συσκευές όπως το P20 Pro επίσης μας έδειξε ότι μπορεί να φορτίσει το 58% της μπαταρίας μέσα σε 30 μόλις λεπτά, είναι λογικό λοιπόν να περιμένουμε ακόμη καλύτερες επιδόσεις και στον τομέα της ταχείας φόρτισης στην σειρά Mate 20. 

…Και φυσικά το ανυπέρβλητο design! Η νέα σειρά Mate 20, θα ακολουθήσει το ίδιο εντυπωσιακό μοτίβο (με τη διαγώνιο οθόνη άνω των 6 ιντσών), με εξαιρετική αυτή τη φορά, ποιότητα απεικόνισης. Μια υπέροχη αίσθηση μέσα στην παλάμη σου. 

Το πιο δημοφιλές κινητό των τελευταίων χρόνων αναβαθμίζεται. Stay Tuned για να παρακολουθήσεις Live στις 16 Οκτωβρίου, το μεγαλύτερο τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς.Πηγή: iefimerida.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει