«Για να μην χάσει τη δουλειά του ο Φύσσας αναγκάστηκε να πάει στον ανακριτή!»


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 21:30

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης στην αγόρευσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ζήτησε την απαλλαγή της ΠΑΕ Ατρόμητος και των Γιώργου Σπανού, Γιάννη Αγγελόπουλου και Ρικάρντο Σα Πίντο, τους οποίους και εκπροσωπεί.

«Αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας η αθωότητά μας για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 που έγινε στις 4/2/2015», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαταγιάννης, προσθέτοντας:

 «Ο αγώνας χειραγωγήθηκε με σκοπό το κέρδος λέει το κατηγορητήριο, αλλά έρχεται η ίδια η UEFA και λέει ότι για αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο από στο Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης.

Ο Φύσσας δεν ανασκεύασε την κατάθεσή του. Είπε τα πραγματικά γεγονότα εδώ. Οι δύο από τους τέσσερις παίκτες που εκείνος υπέθεσε ότι εννοούσε ο Σα Πίντο, έπαιξαν κανονικά. Και ο τρίτος είπε ότι ζήτησε ο ίδιος να μην παίξει. Γι’ αυτό ήρθε και είπε ότι δεν μίλησε ποτέ για χειραγώγηση και ότι ο Ατρόμητος χτύπησε το παιχνίδι.

Πήγε στον ανακριτή τον Μάρτιο του 2015. Λίγες μέρες πριν ο Παναθηναϊκός είχε χάσει 2-0 από τον Ατρόμητο και έχανε το πρωτάθλημα. Για να μην χάσει τη δουλειά του ο Φύσσας, αναγκάστηκε και πήγε στον ανακριτή και να κατασκευάσει αυτή την ιστορία.

Γιατί τον φώναξε το αφεντικό του και του είπε τι έγινε και χάσαμε; Και ο Φύσσας του είπε ότι με εμάς τα έδωσε όλα ο Ατρόμητος, ενώ με τον Ολυμπιακό δεν παίξανε τίποτα. Και έτσι του είπε ο κ. Αλαφούζος να πάει στον ανακριτή.

Βρεθήκαμε στη μέση ενός πολέμου που πάντα υπάρχει μεταξύ των μεγάλων ομάδων. Όταν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια.

Δεν υπάρχει ίχνος αμφιβολίας για την αθωότητα των εντολέων μου».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 21:38

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει