Για «πολιτικά συμφέροντα» έκανε λόγο ο Κούγιας αναφερόμενος στην προφυλάκιση του Ριχάρδου Μυλωνά«Πολιτικές παρεμβάσεις» κατήγγειλε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου Μυλωνά, αναφερόμενος στην προφυλάκιση του εντολέα του.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για κινήσεις «προεκλογικού εντυπωσιασμού» ενώ δήλωσε ότι επιχειρείται να στηθεί πολιτικός δάκτυλος στην Δικαιοσύνη ώστε να ασκηθούν «εντυπωσιακές» διώξεις σε βάρος συγκεκριμένων επιχειρηματιών.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος ανέφερε πως ορισμένοι εισαγγελείς διαπλέκονται με πολιτικά πρόσωπα κι ότι προτεραιότητα των Αρχών είναι να απαγγελθούν κατηγορίες και να υπάρξουν προφυλακίσεις.

Ο ίδιος σημείωσε πως το επάγγελμα του εντολέα του τον καθιστά «αντιπαθή», ειδικά την περίοδο της κρίσης, διαχώρισε τη θέση του εντολέως του από τα υπόλοιπα 62 άτομα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.

Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι ο πελάτης του κατηγορείται μόνο για λαθραία εξαγωγή χρυσού κι ότι ενεπλάκη στην υπόθεση επειδή ένας συνεργάτης του εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξάγει παράνομα χρυσάφι στην Τουρκία με λεωφορείο.

Όσον αφορά τις πληροφορίες ότι κατηγορούμενοι σχεδίαζαν επέκταση της δραστηριότητάς τους στο Λας Βέγκας, ο κ. δικηγόρος είπε ότι ο πελάτης του είχε κάθε δικαίωμα να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, 08:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει