Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Γιδόπουλος: «Πλήρωνα μέχρι και πεθαμένους!»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Στράτου Γιδόπουλου στη μη δημοσιοποιημένη επιστολή της νέας διοίκησης προς τα ΜΜΕ. Τι απαντάει η διοίκηση της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Στράτου Γιδόπουλου:

«Μου προξενεί κατάπληξη το ύφος της επιστολής σας. Που είσαστε κύριοι τρία χρόνια; Τότε όταν εγώ επωμίστηκα 41 προσφυγές, ποδοσφαιριστών της τάξεως των 480 χιλιάδων και τις πλήρωσα όλες μόνος μου. Γιατί τότε δεν καλέσατε τους μεγαλομετόχους να πληρώσουν τα χρέη τους; Γιατί αφήσατε εμένα να πληρώνω την εφορία που δεν ήταν δική μου για τρία χρόνια; Γιατί με αφήσατε να πληρώνω το ΙΚΑ που δεν ήταν δικό μου;

Τώρα λοιπόν αφού κάποιος σας έσπρωξε με τυμπανοκρουσίες να αναγγείλετε 20 μεταγραφές, πρόσληψη προπονητού, τιμ μάνατζερ χωρίς έστω δεοντολογικά και μόνο να με ενημερώσετε για αυτές σας τις ενέργειες, βάζοντας και στο συμβούλιο σας έναν κύριο ο οποίος με έπρηζε συνεχώς και μονίμως! Τώρα λοιπόν που σας ήρθαν τα δύσκολα, μου αποστέλλετε επιστολή να συμμετάσχω. Καλά κύριοι τα λόγια, αλλά χρειάζονται έργα.

Γράφετε ότι θα κριθώ από τους υπολοίπους μετόχους. Ποιους; Αυτούς που άφησαν τα χρέη; Οι υγιείς φίλαθλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι έκανα τα πάντα τρία χρόνια για τη Νίκη. Ρίχτε μια ματιά στο λογιστήριο της ΠΑΕ πόσα χρήματα έβαλα εγώ και πόσα όλοι οι άλλοι μαζί μέτοχοι. Αφήστε τους λαϊκισμούς και τις απειλές. Γράφετε ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε τους περσινούς και τους προπέρσινους ποδοσφαιριστές. Εμένα γιατί με βάλατε να πληρώνω όσους πέρασαν από τη Νίκη από το 2002 και μετά; Μέχρι και… πεθαμένους πλήρωνα!

Το πρόβλημα λοιπόν είναι η εγγυητική. Τρία χρόνια τώρα που πλήρωνα εγώ τις εγγυητικές και έχανα τα λεφτά μου για προσφυγές του 2004-05 τι έγινε; Τρία χρόνια τώρα που πλήρωνα από 20-25 χιλιάδες πρόστιμα στην ΕΠΟ βοήθησε κανείς; Πιστεύω ότι για μια ομάδα σαν τη Νίκη με τόσο κόσμο, τόσους επώνυμους μετόχους εκτός από εμένα και τέτοια ονόματα στην διοίκηση τη διορισμένη δεν είναι δύσκολο να καλυφθεί η εγγυητική.

Τέλος, το αν προσπαθώ να πάω τη Νίκη στη Β’ Εθνική το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο η ΕΠΟ, όσο και η Football League και ο εισαγγελέας κ. Φάκος, με τους οποίους εδώ και τρεις μήνες έχω καθημερινή επαφή. Μετά από όλα αυτά, πιστεύω ότι λίγη ορθή σκέψη πριν με προκαλέσετε, δεν θα έβλαπτε».

Η ανταπάντηση της νέας διοίκησης

Από την πλευρά της η νέα διοίκηση του «κυανόλευκου» συλλόγου, με ανακοίνωση της τόνισε τα εξής:

«Ο μεγαλομέτοχος κ. Γιδόπουλος επέλεξε την σύγκρουση, αντί την συμμετοχή του στην μεγάλη αναγεννητική προσπάθεια της Νίκης Βόλου. Σε μία επιστολή που του εστάλει από την διορισμένη διοίκηση σωτηρίας, για να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην ΠΑΕ και την οποία η ΠΑΕ δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει στα ΜΜΕ, αυτός επέλεξε να απαντήσει ανοιχτά με τις γνωστές απόψεις του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το μόνο που του απαντά είναι: « Η Νίκη Βόλου έχει να αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά θέματα αυτή την περίοδο και τα οποία πρέπει να επιλύσει με επιτυχία. Ραντεβού στις 10 Οκτωβρίου στην Γενική Συνέλευση, εκεί θα λάμψει η αλήθεια και ο καθείς θα αναλάβει τις ευθύνες του, απέναντι στον ιστορικό σύλλογο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει