Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Γκραθία: Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου

Να μην επαναπαυθούν οι παίκτες του στο 1-0 του εκτός έδρας αγώνα με τη Ραντ θέλει ο Χάβι Γκραθία. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στο ιστορικό για τη θεσσαλική ομάδα παιχνίδι του Europa League.

«Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί η Ραντ θα παίξει επιθετικά. Είναι δυνατή ομάδα, με καλή κυκλοφορία και παίκτες νεαρούς σε ηλικία, που διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση, τρέχουν πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου. Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω και τους φίλους της ομάδας που μας είχαν ακολουθήσει και στο Βελιγράδι, στο πρώτο ματς», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Ουμπίντες.

«Δεν είναι πολύ σημαντικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά θέλει 2 εβδομάδες για να γίνει εντελώς καλά. Δεν θα ήθελα να διακινδυνεύσω μια συμμετοχή κι επομένως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη. Πάντως, δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην ίδια θέση, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να διαφοροποιήσουμε το σύστημά μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει