Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Γυναίκα οδηγός έριξε την Lexus της στο τσιμέντο (Photos)

Αρκετές γυναίκες οδηγοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα στις μανούβρες και στο παρκάρισμα ακόμα και όταν βρίσκονται σε αλάνα, οπότε το πέρασμα από έναν δρόμο που θυμίζει εργοτάξιο, είναι μάλλον μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση.

Μια δικηγόρος σε δρόμο του Χιούστον, προσπαθώντας να κάνει αναστροφή κόλλησε στο τσιμέντο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, εργάτης τηλεφώνησε και ειδοποίησε ότι μια Lexus, είχε πέσει στο φρέσκο τσιμέντο.

1.jpg

Μάλιστα όπως κατήγγειλε, παρά το ότι υπήρχε προειδοποιητική πινακίδα (λεπτομέρειες) η οδηγός δεν πτοήθηκε και έστριψε απότομα, νομίζοντας ότι θα φύγει ανενόχλητη, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στις φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, η οδηγός φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα στο αυτοκίνητο, κάτι που οδήγησε έναν άνδρα να σχολιάσει ότι “πιθανότατα περίμενε να στεγνώσει το τσιμέντο για να μην καταστρέψει τα παπούτσια της”.

Πάντως, αυτόπτης μάρτυρας, είπε ότι οι αστυνομικοί της είπαν να μη βγει για λόγους ασφαλείας.

Το κακό είναι ότι οι εργάτες είχαν τελειώσει τη δουλειά τους μόλις 5 λεπτά πριν η δικηγόρος κάνει τη… μανούβρα της.

Τελικά μετά από 20 λεπτά, οι αστυνομικοί έβγαλαν το αυτοκίνητο και οι εργάτες επιδιόρθωσαν τη ζημιά.

2.jpg

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου, αναφερόμενοι στο περιστατικό, χρησιμοποίησαν τη θρυλική φράση “Houston, we have a problem”, (Χιούστον, έχουμε πρόβλημα) παραπέμποντας στην περιπέτεια των μελών της διαστημικής αποστολής του “Apollo 13”.

Η φράση αποδίδεται λανθασμένα σε μέλος της αποστολής και η παρανόηση οφείλεται κυρίως στο ότι χρησιμοποιήθηκε στην ομώνυμη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Τομ Χανκς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει