Δείτε πως είναι σήμερα η Πόπη Χατζηδημητρίου: Δεν θα πιστεύετε με τι ασχολείται!

Τι κάνει η πρώην παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ»;

Στην εφημερίδα Freddo και τον Στρατή Λημνιό παραχώρησε συνέντευξη η Πόπη Χατζηδημητρίου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον λόγο που την οδήγησε να φύγει από την τηλεόραση.

«Η τηλεόραση θάμπωσε και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να φύγω. Πάντως, έχω ζήσει πολύ όμορφες εμπειρίες, πήρα πολλή αγάπη, έμαθα πολλά πράγματα. Δεν ήμουν ποτέ εξαρτημένη από την τηλεόραση. Δεν μου λείπει. Δεν πιστεύω ότι για να υπάρχεις, πρέπει να φαίνεσαι οπωσδήποτε. Υπάρχω μια χαρά, σε μια εντελώς διαφορετική ζωή τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι πάντως η επιστροφή μου. Εννοώ ότι είμαι μια χαρά στη ζωή μου όπως είμαι τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Πού βρίσκεται, όμως, και με τι ασχολείται σήμερα; Ασχολείται με την επικοινωνία σε γνωστό οίκο μόδας και μάλιστα πρόσφατα είδαμε και μια φωτογραφία της δίπλα από μια ραπτομηχανή.

xatzhid

«Είναι ένα τελείως καινούργιο πεδίο για μένα, που όμως με ενδιαφέρει πολύ. Όσο για τον χώρο της μόδας, μάλλον μου είναι οικείος διότι το μικρόβιο το είχα πάντα, τις εικόνες, τους ήχους, από την οικογένεια, από τις γιαγιάδες μου, που ασχολούνταν με το ρούχο, με τα υφάσματα, οπότε οι ραπτομηχανές και τα καρούλια δεν μου είναι κάτι ξένο», εξήγησε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει