Δεν έδειξαν μόλυνση οι εργαστηριακές αναλύσεις στους εκλογικούς φακέλους στο ΚόσοβοΜυστήριο παραμένει για τις διωκτικές αρχές του Κοσόβου, τι πραγματικά προκάλεσε αλλεργικά συμπτώματα στους 12 εκλογικούς αντιπροσώπους οι οποίοι νοσηλεύονται στην Κλινική λοιμωδών νοσημάτων, από την περασμένη Δευτέρα όταν κατά την καταμέτρηση ψήφων, παρουσίασαν συμπτώματα αλλεργίας.

Οι φάκελοι εστάλησαν σε εργαστήριο προκειμένου να γίνουν εργαστηριακές αναλύσεις για να διαπιστωθεί η αιτία της μόλυνσης.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν έδειξαν καμία μόλυνση και έτσι οι αρχές καλούνται να ανακαλύψουν την αιτία που οι εκλογικοί αντιπρόσωποι νοσηλεύονται για τουλάχιστον δύο 24ωρα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Οι αναλύσεις δερματικού ιστού ήταν αρνητικές, ενώ δεν βρέθηκαν μολυσματικά στοιχεία στους φακέλους, ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου.

«Με βάση τα εργαστηριακά αποτελέσματα του Ινστιτούτου Βιοχημείας στην Πρίστινα, αποκλείστηκε η πιθανότητα ύπαρξης μολυσματικών παραγόντων στους φακέλους με τις ψήφους από τη Σερβία», δήλωσε η διευθύντρια της Κλινικής λοιμωδών νοσημάτων Λιντίτα Μπερίσα.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 08:02

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει