«Δεν έχει κανένα νόημα η ευτυχία που δημιουργούμε στα social media»Η Bella Hadid δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα προσωπικό και άκρως αποκαλυπτικό μήνυμα σχετικά με την ψυχική υγεία, στο οποίο μιλάει για τον δικό της αγώνα, προσφέροντας συμβουλές βασισμένες στην εμπειρία της.

«Χτες ήταν Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Μια μάχη που ξέρω πως έχουμε δώσει οι περισσότεροι στο παρελθόν ή δίνουμε τώρα. Και αν όχι, ίσως γνωρίζετε κάποιον που το περνάει. Είναι κάτι με το οποίο παλεύω τα τελευταία χρόνια αλλά πλέον σε ένα βαθμό που δεν με καταστρέφει όσο παλαιότερα. Ακόμη έχω άσχημες ημέρες μαζί με καλές, αλλά νιώθω ευγνώμων και περήφανη για τον εαυτό μου που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο σήμερα, στα 23 μου χρόνια», γράφει στο μήνυμά της η Bella Hadid. Στη συνέχεια αναφέρεται στα social media, τονίζοντας πως δεν είναι αλήθεια όσα βλέπουμε. «Θα ήθελα να προσθέσω πως όσα βλέπετε στο ίντερνετ ή στα social media δεν είναι πάντα ό,τι δείχνει. Η ευτυχία που δημιουργούμε online ενώ είμαστε δυστυχισμένοι στη ζωή δεν έχει κανένα νόημα, αλλά μερικές φορές μοιάζει πιο εύκολο να ζεις με την θλίψη σου αντί να μιλάς γι’ αυτήν», είπε η ίδια.

Η Bella Hadid τονίζει επίσης την σημασία που έχει να φροντίζουμε τον εαυτό μας. «Μην νιώθετε πίεση από τα πράγματα στο ίντερνετ, αν δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, μην το κάνετε. Αν θέλετε να ακυρώσετε σχέδια, ακυρώστε τα. Το να φροντίζετε και να προστατεύετε τον εαυτό σας και την ενέργειά σας είναι κάτι που έμαθα πως βοηθάει. Όταν νιώθετε τον κόσμο να γκρεμίζεται γύρω σας, επιτρέπεται να ζητήσετε βοήθεια. Δεν χρειάζεται να παλεύετε με την ψυχική σας κατάσταση μόνοι. Μοιραστείτε την αγάπη, ποτέ δεν ξέρετε πόσο τα λόγια ή το χαμόγελό σας μπορεί να αλλάξουν την ημέρα κάποιου, ακόμη και την δική σας. Αν το διαβάζετε αυτό και νιώθετε πως δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ…υπάρχει… και σας βλέπω! Είστε δυνατοί, είστε αρκετά καλοί και αξίζετε να είστε ευτυχισμένοι!!».

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 00:08

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει