«Δεν έχουμε βρει φόρμουλα για να ολοκληρωθεί η σεζόν»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020, 08:15

Αποφασισμένη να ολοκληρώσει την εφετινή σεζόν είναι η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά «δεν έχει βρει» μια φόρμουλα που θα της επέτρεπε να το κάνει, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Άστον Βίλα, Κρίστιαν Πάρσλοου.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει τεθεί σε αναστολή από τα μέσα Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού, με το Ηνωμένο Βασίλειο να καταγράφει περισσότερους από 30.000 θανάτους.

Οι 20 σύλλογοι της Premier League συζήτησαν σχέδια για πιθανή επιστροφή στη δράση τον Ιούνιο σε «εγκεκριμένους ουδέτερους χώρους», αλλά δεν μπορούν να ληφθούν μέτρα έως ότου υπάρξει απόφαση από την κυβέρνηση για πιθανές αλλαγές στους περιορισμούς τη καραντίνας.

«Δεν μπορέσαμε να βρούμε πουθενά τη φόρμουλα για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν», δήλωσε ο ο διευθύνων σύμβουλος της Άστον Βίλα, Κρίστιαν Πάρσλοου.στους The Times για να προσθέσει: «Μου λένε πόσο έντονη είναι η πρόθεση της  κυβέρνησης να επιστρέψει το ποδόσφαιρο. Παραμένω στην άποψη ότι πρόκειται να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν και είναι το ερώτημα του πότε και πώς και  όχι αν…».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020, 08:24

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει