«Δεν έχω υπάρξει σε σχέση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ»Η Charlize Theron φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Glamour» και στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στο πώς είναι η καθημερινότητα στο σπίτι με τα δυο παιδιά της, Jackson και August.

«Δεν έχω υπάρξει σε σχέση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Αυτά δεν είναι πράγματα δύσκολα για μένα, επειδή είναι έμφυτα η αλήθεια μου. Διαπιστώνω πως ο κόσμος μπερδεύεται λίγο με αυτό, και επίσης περισσότερο οι γυναίκες, σωστά;», δήλωσε η 44χρονη ηθοποιός.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Charlize Theron είχε πει στο ΕT πως είναι «σοκαριστικά διαθέσιμη», προσθέτοντας, «Είμαι ελεύθερη εδώ και δέκα χρόνια, κάποιος πρέπει να βρει τα κότσια και να μου ζητήσει ραντεβού».

Στην συνέντευξή της η διάσημη ηθοποιός μίλησε επίσης για τα παιδιά της, σημειώνοντας πως μεγάλωσε με μια μητέρα που «μου έλεγε πάντα την αλήθεια- και τα καλά και τα άσχημα» και πρόσθεσε πως το ίδιο προσπαθεί να κάνει με τα παιδιά της.

Η Charlize Theron, που σε ηλικία 15 ετών είδε την μητέρα της να πυροβολεί τον πατέρα της σε αυτοάμυνα, υιοθέτησε τα παιδιά της Jackson και August το 2012 και 2015 αντίστοιχα. Τον περασμένο Απρίλιο είχε ανακοινώσει πως ο Jackson, τον οποίο σύστησε στον κόσμο ως αγόρι, είναι στην πραγματικότητα κορίτσι. «Εύχομαι τόσο πολύ να μπορούσα να είμαι η γυναίκα που είμαι, κάνοντας αυτή δουλειά και να εξακολουθώ να προστατεύω πλήρως τα παιδιά μου από όλο αυτό, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ», σχολίασε συγκινημένη η Theron, προσθέτοντας πως ελπίζει ο τρόπος που τα μεγαλώνει «να τους μάθει να είναι οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι που χρειάζεται να είναι».

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 02:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει