«Δεν είμαστε χαρούμενοι που θα πάμε…»


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020, 21:32

Την αντίθεσή του με το ταξίδι στην Ελλάδα και τη διεξαγωγή του πρώτου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League, εξέφρασε ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο, τονίζοντας πως λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει παγκοσμίως με τον κορωνοϊό θα έπρεπε να αναβληθούν οι αγώνες.

«Κατανοώ την απόφαση να παίξουμε κεκλεισμένων θυρών, όμως ποιο είναι το θέμα στο ποδόσφαιρο; Δεν έχει νόημα να παίζεις χωρίς θεατές… Αυτό όμως είναι κάτι πάνω από το ποδόσφαιρο, είναι μια κοινωνική κατάσταση. Όλοι ανησυχούν, κάτι πρέπει να γίνει» τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής των «λύκων» και πρόσθεσε:

«Οι αγώνες κεκλεισμένων θυρών δεν είναι η λύση, δεν είναι φυσιολογικό. Υποκρινόμαστε ότι ζούμε μια κανονική ζωή ενώ τα πράγματα δεν είναι κανονικά. Γιατί να μην σταματήσουμε; Υπάρχουν όμως υποχρεώσεις, είμαι ένας υπάλληλος. Αν πρέπει να πάμε, θα πάμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι που θα το κάνουμε. Ο Ολυμπιακός έχει τα δικά του προβλήματα. Είναι η ώρα να σκεφτούμε, υπάρχει άλλη επιλογή; Μπορούμε να σταματήσουμε; Αυτό θα γίνει τελικά στην Premier League, ας το σκεφτούμε. Ζούμε με τον φόβο… Εγώ σαν γονιός, θα πήγαινα εκεί, αν δεν είχα την υποχρέωση λόγω της δουλειάς μου; Αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο. Είναι κοινωνικό, όμως δεν θα έπρεπε να παίξουμε χωρίς θεατές, ειλικρινά. Αυτοί είναι ο σκοπός του ποδοσφαίρου. Συμφωνώ με τις αποφάσεις που έχουν παρθεί για να εμποδίσουν την εξάπλωση του ιού».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020, 21:34

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει