Δεν είναι έτοιμος ο «Θρύλος»Γιώργος Αρκουλής

Με ανάμεικτα συναισθήματα (πρέπει να) υποδέχτηκαν την χθεσινή πρώτη επίσημη ευρωπαϊκή του προσπάθεια οι πολυπληθείς φίλοι του Ολυμπιακού, και φυσικά περίμεναν στην Τσεχία πολύ περισσότερα από την ομάδα τους αφού:

1.- ο προπονητής Μαρτίνς υποσχόταν καλό θέαμα, θεωρώντας την ομάδα του πανέτοιμη για τον συγκεκριμένο αγώνα.

2.- έστω και θεωρητικά, η Βικτόρια Πλζεν ούτε φόβιζε, ούτε διέθετε την δυναμική της ομάδας του Πειραιά.

3.- υποτίθεται ότι οι «ερυθροί» του Λιμένος εφέτος ενισχύθηκαν σημαντικά. Ο Γάλλος διεθνής Βαλμπουενά, για παράδειγμα, παρά τα χρονάκια του παραμένει ένας πολύ χρήσιμος ακραίος επιθετικός μέσος, αλλά δεν φάνηκε να έχει μάθει κώδικα συνεννόησης με τους συμπαίκτες του.

Κι’ όμως, ο «Θρύλος» έφυγε με το τιμητικό (αν και άχαρο) 0-0 και μάλιστα ευχαριστημένος από το γηπεδάκι της Βικτόρια, μιας ομάδας που με λίγη προσοχή θα μπορούσε να είχε σημειώσει άνετο σκορ νίκης με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Οσο για τον δευτεραθλητή Ελλάδας; Ηταν αρκετά καλός κάποιο διάστημα  στην δεξιά πλευρά, αλλά έμοιαζε να «μπαντάρει» για τα καλά, αφού από την αριστερή δεν υπήρχε ουσιώδης προσανατολισμός. Για διακριθέντες δεν μπορεί να γίνει σοβαρός λόγος. Ο Αβραάμ έδειξε σε καλή κατάσταση, αλλά νωρίς υπέστη μυϊκό (;) τραυματισμό από αυτούς που επιφυλάσσει το άθλημα σε γεροντοπαλίκαρα και έφυγε από το ματς. Ο Μπουχαλάκης σίγουρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για αγώνες υψηλού επιπέδου, ενώ ο στράϊκερ Γιώργος Μασούρας παίζοντας έξω από την μεγάλη περιοχή νομίζω πως είναι εντελώς έξω από τα νερά του. Φυσικά δεν είναι δική του η επιλογή…

Θεωρώ την ρεβάνς πολύ πιο δύσκολη για τον Ολυμπιακό όχι επειδή το 0-0 είναι ένα ύπουλό αποτέλεσμα, αλλά λόγω του ότι οι Τσέχοι διαθέτουν δυο-τρεις σβέλτους παίκτες μπροστά που είναι σε θέση να αιφνιδιάσουν. Αλλωστε, οι ειδικοί της στατιστικής το έχουν ήδη επισημάνει καταγράφοντας τα αποτελέσματά τους εκτός έδρας. 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019, 03:10

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει