Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Δεν είναι και λίγο να σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι σου οι σφαίρες”

Το σημερινό περιστατικό στα Τράγανα περιέγραψε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., Κωστής Αϊβαλιώτης, σε συνέντευξη του στον REAL FM.

Όπως είπε, «ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. βρισκόταν στην κεντρική πλατεία της Τραγάνας με φίλους και οπαδούς του κόμματος που πήγαν να τον δουν. Τη στιγμή που χαιρετούσε τον κόσμο, πέρασε μια ασημένια BMW – από ότι μπόρεσαν να διακρίνουν οι αστυνομικοί – με τρεις μέσα, οι οποίοι άνοιξαν πυρ προς τη μεριά που βρισκόταν ο πρόεδρος και ο κόσμος. Φυσικά, πέσανε κάτω όλοι αμέσως για να αποφύγουν τα πυρά. Η αστυνομία κάνει λόγο για 100 περίπου κάλυκες».

Ερωτηθείς για το αν οι δράστες «άνοιξαν πυρ εναντίον του κόσμου», είπε ότι:

«Το αυτοκίνητο του Προέδρου ήταν παρκαρισμένο μαζί με ένα συνοδευτικό με συμβατικά νούμερα.

Οι ληστές για αντιπερισπασμό, επειδή αμέσως μετά την ληστεία τους ακολουθούσε ένα περιπολικό το οποίο τους καταδίωκε, πυροβόλησαν προς την πλευρά που ήταν το αυτοκίνητο της ασφάλειας.

Αμέσως ακολούθησε το περιπολικό που τους καταδίωκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τώρα μαθαίνουμε πως έχουν στηθεί μπλόκα στην εθνική οδό μήπως μπορέσουν και τους συλλάβουν.

Μάθαμε ότι σημειώθηκε μια ληστεία στην Τραγάνα στις 13:45 σε κάποιο υποκατάστημα της Eurobank. Αυτοί λοιπόν ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ. Οι κάλυκες είναι πάρα πολλοί και η αστυνομία έχει πάει εκεί και τους μαζεύει. Ο κόσμος οπωσδήποτε θορυβήθηκε, δεν είναι και λίγο να σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι σου οι σφαίρες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει