Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Δεν κατέθεσε αίτηση αναίρεσης στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο η Λάρισα

Δεν κατέθεσε αίτηση αναίρεσης στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για απουσία σκεπτικού, αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η Λάρισα.

Οι «βυσσινί» περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει από ώρα σε ώρα, προκειμένου ν’ αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσουν, εφόσον πάρουν το σχετικό έγγραφο στα χέρια τους, αίτηση αναίρεσης της απόφασης για κακοδικία, καθώς η αντίστοιχη για απουσία σκεπτικού, η οποία επρόκειτο να κατατεθεί σήμερα (22/8) το πρωί, δεν κατατέθηκε. Το σκεπτικό θα ακύρωνε τη σχετική αίτηση και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισαν να περιμένουν.

Αν, τελικά, το σχετικό έγγραφο δεν σταλεί τις επόμενες μέρες, κάτι το οποίο θεωρείται σχεδόν απίθανο, τότε θα κατατεθεί αίτηση αναίρεσης της απόφασης, τόσο για απουσία σκεπτικού, όσο και για κακοδικία.

Σε ό,τι αφορά στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πληροφορίες από τις Σέρρες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι των «λιονταριών» κατέθεσαν, αντίστοιχα, αίτηση για απουσία σκεπτικού. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες, εφόσον, πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης, θα καταθέσουν αίτηση κακοδικίας.

πηγή: onSports.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει