Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Δεν μας σεβάστηκε η ΑΕΛ»

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Εθνικού Αστέρα, έπειτα από την απόφαση που πήρε η Λάρισα να ματαιώσει τον μεταξύ τους φιλικό αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για τις 31/8.

«Αθέτησαν τη συμφωνία, παρέβησαν τον λόγο τους και δεν μας σεβάσθηκαν», είπε για τους «βυσσινί» ο πρόεδρος της ομάδας της Καισαριανής, Βασίλης Αδαμάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του Εθνικού Αστέρα:

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν θα γίνει το φιλικό με την Λάρισα, καθώς η αντίπαλος μας υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να δώσει αγώνα την Τετάρτη. Όμως στο πρόγραμμα της υπάρχουν φιλικά παιχνίδια για την Τρίτη και την Πέμπτη και δεν έρχονται στην Αθήνα να παίξουν με εμάς. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι αθέτησαν την συμφωνία, παρέβησαν τον λόγο τους και δεν μας σεβάσθηκαν», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εμείς είχαμε κλείσει εδώ και καιρό αυτό το παιχνίδι αυτό και μάλιστα είχαμε ενημερώσει την Λάρισα ότι από την έναρξη του θα κάνουμε τον αγιασμό για την νέα περίοδο. Από την δική μας πλευρά κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα ξεπεράσαμε και το πρόβλημα που είχαμε με το γήπεδο στην Καισαριανή και εξασφαλίσαμε να γίνει το παιχνίδι στο γειτονικό γήπεδο της Νήαρ Ήστ, πάλι στην Καισαριανή, ενώ είχαμε καλέσει και τους επισήμους για τον αγιασμό. Παράλληλα είχαμε κλείσει 5άστερο ξενοδοχείο για την αποστολή της Λάρισας, προκειμένου να καταλύσει, αλλά δυστυχώς όλα αυτά ανατράπηκαν ύστερα από την άρνηση των αντιπάλων μας να έρθουν στην Αθήνα»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει