Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Δεν πληρώνω” και στις ξαπλώστρες! (Video)

Μετά τα διόδια όπου ανοίγουν τις μπάρες και επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και τα νοσοκομεία όπου έδωσαν μάχη για τη μη πληρωμή του πεντάευρου εισιτηρίου, τα μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω” επεκτείνουν τις δράσεις τους και στις παραλίες.

Στο video που θα δείτε τα μέλη του κινήματος πήγαν στην οργανωμένη δημοτική πλαζ Αυλάκι – Πόρτο Ράφτη και κατέλαβαν τα εκδοτήρια των εισιτηριων και επέτρεψαν την ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o Bασίλης Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος “μετά τα διόδια και τα νοσοκομεία επεκτείναμε τις δράσεις μας και στις παραλίες. Αυτό έγινε στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του κινήματος μας που είναι ότι θέλουμε ελεύθερα κοινωνικά αγαθά για όλους τους ανθρώπους.

Θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας και σε άλλες παραλίες και η δράση μας θα κορυφωθεί στη ΔΕΘ στις 10 Σεπτεμβρίου όπου θα πάμε στη Θεσσαλονίκη με ΙΧ και πούλμαν ανοίγοντας τις μπάρες των διοδίων που θα συναντάμε σε όλο το δρόμο. Στόχος μας είναι η το 99% του ελληνικού λαού που είναι οι εκμεταλλευόμενοι να πάρει αυτά που δικαιούται, δηλαδή όλα”.

Αύριο στις 7:00 το απόγευμα τα μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω” θα σηκώσουν τις μπάρες στο σταθμό διοδίων της Ελευσίνας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει