Δηλώνουμε παρών για την επόμενη μέρα«Σήμερα είναι μια μέρα ιδιαίτερη. Είναι μέρα εκλογών. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν για το Ευρωκοινοβούλιο, ψηφίζουν για την Περιφέρεια, για τις Περιφέρειες της χώρας, ψηφίζουν για τους Δήμους της χώρας, για την Αυτοδιοίκηση», τόνισε η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας.

«Όσον αφορά στις Ευρωεκλογές, που είναι και μια εθνική αποτίμηση για το πού θα πάει η Ελλάδα την επόμενη πενταετία και το πώς θα λειτουργήσουμε στο Ευρωκοινοβούλιο απέναντι στην Ελληνίδα και στον Έλληνα με ποιες πολιτικές, θέλω να πω ότι η Νέα Ελληνική Ορμή εδήλωσε “παρών” σε αυτές τις εκλογές, έχοντας ως προτεραιότητά μας να εξυπηρετήσουμε την βελτίωση της θέσης της Ελλάδος και του πολίτη», τόνισε η κ. Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Τέλος σε ό,τι αφορά στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις η κ. Παπακώστα-Σιδηροπούλου είπε: «Δηλώνουμε “παρών” για την επόμενη μέρα, διότι το βέβαιον είναι ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και όλοι πρέπει να δώσουμε με την στάση μας, με την πράξη μας και με την συμπεριφορά μας το σωστό μήνυμα στους πολίτες, έτσι ώστε να μπορέσουμε ενωμένοι να πορευτούμε σε εποχές που είναι εξαιρετικά δύσκολες».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 11:36

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει