Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Δηλώσεις Δ. Αλεξόπουλου και Α. Κοπάνα για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου

Στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Διοικητήριο της Μαγνησίας, επ’ αφορμή του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου, δηλώσεις έκαναν και οι Αντιπεριφερειάρχης και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, Δημήτρης Αλεξόπουλος και Αργύρης Κοπάνας.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσαν:

Δημήτρης Αλεξόπουλος

“Στηρίζουμε την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει σκοπιμότητα πολιτική σε αυτή τη δήλωσή μου. Αύριο θα είμαστε όλοι μαζί στο δημαρχείο στη σύσκεψη. Είναι ένα κάλεσμα αγωνιστικό το σημερινό”.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Θα παλέψουμε για το δίκαιο και την αξιοπιστία στο ποδόσφαιρο.

Το θέμα θα συζητηθεί και σε περιφερειακό συμβούλιο.

Είμαι αισιόδοξος πως το αποτέλεσμα της έφεσης θα μας δικαιώσει.

Αύριο όλοι στο δημαρχείο στις 13.30″.

Αργύρης Κοπάνας

“Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Και όχι μόνο λυπηρό αλλά πέρα για πέρα άδικο. Ο Ολυμπιακός Βόλου υπήρξε πρότυπο ομάδος στο Πρωτάθλημα της Super League.

Μια ομάδα με ποιότητα με αγωνιστικότητα με μαχητικότητα και με αθλητές με ήθος κέρδισε επάξια τη θέση της στο Βαθμολογικό Πίνακα και έτυχε της εκτίμησης και της αναγνώρισης του φίλαθλου κόσμου στο Πανελλήνιο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μας έκανε υπερήφανους τόσο στο Βόλο, όσο και στην Ελλάδα με την Ευρωπαϊκή του διάκριση.

Μετά από αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια έρχεται σήμερα η πειθαρχική επιτροπή να καθαρίσει το ποδόσφαιρο υποβιβάζοντας τον Ολυμπιακό Βόλου…

Αυτό όμως δεν είναι κάθαρση, είναι αδικία. Κατάφορη αδικία! Και με αδικίες δεν εξυγιαίνεται το ποδόσφαιρο και κανένας θεσμός. Είναι βέβαιο ότι θα μας βρουν απέναντι τους. Η αδικία μας συσπειρώνει όλους γύρω από τον κοινό στόχο της δικαίωσης.

Το θέμα δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό αλλά ολόκληρη τη Μαγνησία. Είναι επίσης βέβαιο ότι θα ασκηθούν όλα τα ένδικα μέσα και η ομάδα μας θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στο Πρωτάθλημα της Super League και στην Ευρώπη”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει