Διαψεύδει ο Αμερικανός πρέσβης τα περί «mega deal Μαρινάκη με τον Wilbur Ross»Ενθουσιώδη τα σχόλια του Αδώνιδος Γεωργιάδη για την αποκαλούμενη από διάφορα ΜΜΕ «mega deal Μαρινάκη».

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάνει χρήση του σημερινού (29 Νοεμβρίου) πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», εκδότης των οποίων είναι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να ενισχύσει την επιχειρηματολογία του. Η εφημερίδα τιτλοφορεί «Στρατηγική Συμφωνία Μαρινάκη και Ross», όπου Ross είναι ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ.

Μόνον που ο Άδωνις για άλλη μία φορά προτρέχει, διότι ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Πάγιατ, ο οποίος μάλλον ξέρει τα πράγματα καλύτερα από το δημοσιογραφικό επιτελείο του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και από την ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, διαψεύδει με πάταγο όσους έχουν σπεύσει να θριαμβολογήσουν για το «mega deal» του μεγάλου αφεντικού τους.

Με μία λακωνική φράση, ο Αμερικανός διπλωμάτης βάζει τα πράγματα στη θέση τους. «Είναι λανθασμένοι οι τίτλοι, φίλε μου» γράφει ο κ. Πάγιατ στο Twitter, αναφερόμενος στους τίτλους της εφημερίδας «Τα Νέα».

Ο Άδωνις για ακόμη μία φορά εκτίθεται. Εκείνοι που γράφουν το «εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ» στην εφημερίδα του ΔΟΜ αποκαλύπτονται. Τελικά, ο «βασιλιάς είναι γυμνός», όπως πάντα άλλωστε. Το «mega deal» είναι εφεύρημα. Τα δε περί «στρατηγικής συμμαχίας» είναι κατασκευασμένες υπερβολές που θέλουν να κρύψουν την πραγματικότητα. Ποια είναι αυτή; Μα το πόρισμα Τζήβα και η ποινική δίωξη κατά Μαρινάκη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση NOOR1. Όλα τα άλλα είναι για να γελάνε οι πικραμένοι στο Μεγάλο Λιμάνι!

Δείτε το tweet του Αδ. Γεωργιάδη και τη διάψευση του Αμερικανού πρέσβη Geoffrey Pyatt:


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 13:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει