Διεθνής παίκτρια του Καναδά αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020, 12:35

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί, αλλά ταυτόχρονα θα ανοίξει τον δρόμο και σε άλλες κοπέλες, προχώρησε η Ρεμπέκα Κουίν.

Η Καναδέζα παίκτρια του ποδοσφαίρου, η οποία το 2016 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ότι είναι τρανσέξουαλ.

«Δεν έχω κρύψει ποτέ από τους ανθρώπους που αγαπώ ότι είμαι τρανσέξουαλ. Και μάλιστα με ρωτούσαν πότε θα το πω δημόσια. Σήμερα, αυτό που θέλω, είναι να είμαι ορατή στην queer κοινότητα που δεν έχει συνηθίσει να βλέπει ένα από τα μέλη της σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά η 25χρονη μέσος, η οποία έλαβε μέρος και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών το 2019.

Η Καναδέζα διεθνής, ανήκει στην θυγατρική της Λιόν, OL Reign, που εδρεύει στην Ουάσινγκτον και συμμετέχει στο αμερικανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα, αλλά προς το παρόν έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού, στη σουηδική Vittsjo GIK.Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020, 12:35Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει