Διορία μέχρι την Πέμπτη έδωσε ο Καμμένος στον Μητσοτάκη«Φωτιά» στη Βουλή άναψε ο Πάνος Καμμένος, καλώντας τη Νέα Δημοκρατία να δώσει στη δημοσιότητα μέχρι την Πέμπτη, δικαστική απόφαση που προβλέπει κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να απαντήσει για απόφαση δικαστηρίου με εναγόμενη την ΝΔ ως την Πέμπτη το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο τέλος της ομιλίας του στην Βουλή κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ «έως τις 12 αύριο το μεσημέρι να απαντήσει, σχετικά με την απόφαση 2674/2018 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με εναγόμενη την ΝΔ και ενάγουσα τράπεζα, τι κυκλώματα έχει κινητοποιήσει προκειμένου να μην γίνει η κατάσχεση που προβλέπει η απόφαση», προσθέτοντας «αν δεν το κάνει (ο κ. Μητσοτάκης) θα το κάνουμε εμείς».

Δείτε το βίντεο από το 23.20 


«Προκαλώ τον κ. Μητσοτάκη μέχρι αύριο το μεσημέρι να ανακοινώσει τι λέει η απόφαση 2674 του 2018 του Πρωτοδικείου Αθηνών με εναγόμενη τη Ν.Δ και ενάγουσα τράπεζα. Και να πει τι κυκλώματα έχει κινητοποιήσει για να μην γίνει η κατάσχεση που προβλέπει αυτή η απόφαση. Αν δεν το κάνει μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο θα το κάνουμε εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, 23:32

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει