Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Δολοφόνησαν 19χρονο Βολιώτη στην Αθήνα;

ΣΗΜΕΡΑ στις 11 η κηδεία του άτυχου νεαρού

Από την Βάσω Σαμακοβλή

Το πτώμα ενός 19χρονου παλικαριού από τη Ν. Ιωνία έμεινε επί τέσσερις ημέρες στα αζήτητα του Νεκροτομείου Αθηνών. Το θάνατό του, που προσδιορίζεται μεταξύ 26 και 27 Αυγούστου, καλύπτει πυκνό πέπλο μυστηρίου, ενώ τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει πρόσωπα της οικογένειάς του προσπαθώντας να λύσουν το μακάβριο γρίφο προκαλούν σοκ. Το άψυχο σώμα του νεαρού φαίνεται ότι επιχείρησαν να το ξεφορτωθούν πετώντας το στο δρόμο!

Το βαρύ φορτίο της αναγνώρισής του σήκωσε η θεία του, η οποία τις προηγούμενες ημέρες κίνησε γη και ουρανό, αναζητώντας τα ίχνη του που εξαφανίστηκαν από τις 26 Αυγούστου.

“Τον σκότωσαν…”, η σπασμένη από το θρήνο φωνή της αγαπημένης του θείας, με την οποία ο 19χρονος Παναγιώτης Κουτσελίνης δέθηκε στενά, ιδιαίτερα μετά το θάνατο της μητέρας του πριν από πέντε χρόνια.

Σε ένα απίστευτο θρίλερ έμελε να εξελιχθεί το ταξίδι στις 17 Αυγούστου του νεαρού Παναγιώτη στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με φιλικό του πρόσωπο που διαμένει προσωρινά στην πρωτεύουσα.

Η τηλεφωνική επικοινωνία της θείας του ήταν καθημερινή, κάτι που άλλωστε συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια. Το βράδυ όμως της περασμένης Παρασκευής η τηλεφωνική επικονωνία τους τής προκάλεσε πανικό.

Της είπε ότι τον είχαν κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο και ότι δεν μπορούσε να πάει ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο. Της ζήτησε να παρέμβει εκείνη για να του ξεκλειδώσουν την πόρτα και να “ελευθερωθεί”.

Την κυρίευσε φόβος για όσα συνέβαιναν εκείνη την ώρα στον 19χρονο. Τηλεφώνησε σε όποιον γνώριζε στην Αθήνα, αλλά κανείς δεν αποκρινόταν στις αλλεπάλληλες κλήσεις της.

Σχημάτισε και πάλι τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του Παναγιώτη, αλλά είχε απενεργοποιηθεί…

Ανέφερε στις αστυνομικές αρχές το περιεχόμενο της συνομιλίας τους, τον τρόμο που κυρίευε τη φωνή του ανιψιού της και τις υπόνοιές της, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έχανε τα ίχνη του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.

Έπρεπε όμως να περιμένει την παρέλευση ενός 48ωρου και αν δεν υπήρχε καμία εξέλιξη, τότε να δηλωθεί η εξαφάνισή του και να κινηθούν διαδικασίες για την αναζήτησή του. Ακολούθησαν ημέρες πραγματικού εφιάλτη.

Το 48ωρο παρήλθε δίχως όμως ο 19χρονος να δώσεις το παραμικρό σημείο ζωής. Οι απεγνωσμένες προσπάθειες της θείας του να εντοπίσει το νεαρό συνεχίζονταν άκαρπες. Το ίδιο και οι αναγώνιες ενέργειες του πατέρα του 19χρονου, ο οποίος ούτε να φανταστεί δεν ήθελε ότι έχανε το μονάκριβο παιδί του.

Επικοινώνησε με όλα τα Νοσοκομεία της Αθήνας, όταν προχθές πληροφορήθηκε ότι σε ένα από τα νεκροτομεία ένα από τα πτώματα αγνώστων στοιχείων έφερε χαρακτηριστικά που θύμιζαν τον ανιψιό της.

Χθες το πρωί βρέθηκε μπροστά στο δύσκολο έργο της αναγνώρισης. Ρώτησε τί είχε συμβεί, πότε και πού εντοπίστηκε νεκρός.

Έμαθε ότι περισυνελέγη από διερχόμενο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όταν το πλήρωμα διαπίστωσε ότι κείτονταν στο δρόμο αναίσθητος. Ήταν όμως ήδη νεκρός και εκτιμάται ότι ο θάνατός του είχε παρέλθει πριν από 7 – 8 ώρες από τη στιγμή του εντοπισμού του. Χρονική στιγμή κοντά σε εκείνο το τελευταίο τηλεφώνημα που είχε με τον ανιψιό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξετάσεις αποδίδει το θάνατο σε πνευμονικό οίδημα, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η θεία του ωστόσο πληροφορήθηκε και είδε ότι ο Παναγιώτης έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η κηδεία του 19χρονου Παναγιώτη Κουτσελίνη θα γίνει σήμερα στις 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Πηγή – Ταχυδρόμος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει