Δριμύτατη επίθεση Καμμένου κατά του “Ρασπούτιν”

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τη δημοσίευση από την εφημερίδα «Παραπολιτικά», διαλόγων του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Τσίπρα, και πρώην διοικητή της ΕΥΠ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή αλλά και πρώην εισαγγελέα, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο Πάνος Καμμένος καλεί τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να διαψεύσει πάραυτα όσα ακούγονται σε αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα, αλλιώς καταγγέλλει τον αποκαλούμενο «Ρασπούτιν» για συναλλαγή με κέντρα εξουσίας.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος στην ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για τον Δ. Παπαγγελόπουλο 

Μετά τη δημοσιοποίηση μιας από τις πολλές – προφανώς – θερμές συνομιλίες των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου με τον άλλοτε «αγαπημένο» τους υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, εάν ο τελευταίος δεν διαψεύσει ρητά, αφενός την συνομιλία τους, αφετέρου τα όσα ψευδώς φέρεται να διηγήθηκε για προφανείς λόγους συναλλαγής, και οι πλέον αφελείς πλέον αντιλαμβάνονται την σχέση διαπλοκής που είχαν τα παραπάνω πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία ενημερώνονταν αναρμοδίως και υπογείως για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, και μάλιστα για υπόθεση που αφορούσε στα ανήλικα παιδιά μου.

Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, με πρωτοφανές αγοραίο ύφος και για γνωστό εισαγγελικό λειτουργό από ό,τι φαίνεται εν αγνοία του και τον οποίο φέρεται να ενέπλεξε για να προσδώσει προφανώς αληθοφάνεια στη δυνατότητα των παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη, υπέρ των στελεχών των «Παραπολιτικών» και όχι μόνον, δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Θέλω να πιστεύω ότι οι μυστικές συνομιλίες των «κατασκόπων» δεν επεκτείνονταν και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις όπως το Νoor1. Ας λύσουν μεταξύ τους τα χρέη και τα υπόλοιπα, εάν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποχρεούται να διαψεύσει όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε και να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό αλλιώς αναλαμβάνει την ευθύνη. Την απάντηση οφείλει να την δίνει στον ελληνικό λαό και όχι στο κανάλι Mega και τους μετόχους του. Σε ό,τι με αφορά, ηθικά δεν τον απαλλάσσει ότι προφανώς έλαβε χώρα μία ακόμη παράνομη υποκλοπή. Εάν δεν το κάνει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη η οποία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και είναι ανεξάρτητη».

Τι δημοσίευσαν τα «Παραπολιτικά»

Σημειώνεται πως το δημοσίευμα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», έχει τίτλο «Πάρε τον Ζαγοραίο για να τους γα…σει» και αναφέρεται μεταξύ άλλων και σε διαλόγους μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή. Όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, ο πρώην υπουργός Άμυνας, φέρεται να προέτρεπε τον Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλο να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό και συγκεκριμένα τον Ηλία Ζαγοραίο,  να ενεργήσει κατά στελεχών του ομίλου των «Παραπολιτικών». Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο ίδιος ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, αποκάλυψε σε συνομιλία του με τον διευθυντή των «Παραπολιτικών», την πίεση που δεχόταν από τον τότε υπουργό Άμυνας.

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει