Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

"Δυσάρεστη μνήμη για τον πρωθυπουργό η ΔΕΘ"

Βούτυρο στο ψωμί” για τη ΝΔ το αλαλούμ με την επίσκεψη Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη και τις διαρροές για την ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς.

Ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την εσωκομματική αναταραχή που προκαλεί σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ η διαρροή ανώτατου στελέχους του Μεγάρου Μαξίμου για το πρόγραμμα του κ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ βρήκε η ΝΔ συντηρώντας το θέμα καθώς ο Γ. Μιχελάκης μετά από ερώτηση δημοσιογράφου τοποθετήθηκε με μία αιχμηρή δήλωση για τον πρωθυπουργό και τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης για την οικονομία και την ανάπτυξη.

Ο κ. Μιχελάκης μιλά για “κωμικοτραγικά που διαρρέονται από το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Παπανδρέου” τα οποία αποδίδει στο γεγονός ότι αφενός δεν έχει τίποτα να πει στους παραγωγικούς φορείς, αφετέρου επιχειρεί να ξεφύγει από τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στο πλαίσιο των ομιλιών που είχε κάνει στη Θεσσαλονίκη ως πρωθυπουργός αλλά και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας προεκλογικά το “λεφτά υπάρχουν”.

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ:

«Κατανοούμε ότι για τον κ. Παπανδρέου η Θεσσαλονίκη είναι ένας προορισμός που θέλει να αποφύγει. Γιατί μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις φέρνει στη μνήμη του. Εκεί υποσχόταν προεκλογικά ότι λεφτά υπάρχουν. Εκεί έδινε ψεύτικες υποσχέσεις στους πολίτες για έξοδο από την κρίση. Εκεί δεσμευόταν για έργα ανάπτυξης, που θα άλλαζαν την πόλη.Σήμερα, η καταρρέουσα κυβέρνησή του, βλέπει ως εφιάλτη τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όχι μόνο γιατί δεν έχουν τίποτα να πουν στους πολίτες, αλλά και γιατί κανείς, πλέον, δεν τους πιστεύει.Αποτέλεσμα: Τα όσα κωμικοτραγικά βλέπουμε να διαρρέουν από το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Παπανδρέου, για το αν θα μιλήσει ή όχι στους παραγωγικούς φορείς. Και επειδή η υποκρισία περισσεύει, να θυμίσουμε στον κ. Παπανδρέου, ότι μόλις πριν από ένα χρόνο, όχι μόνο έκρινε απαραίτητο να δώσει το στίγμα της οικονομικής του πολιτικής από τη Θεσσαλονίκη, αλλά έκανε εκεί και πανηγυρική συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, είχαν φτάσει στο σημείο να διαρρέουν, ότι θα πρότειναν να συνεδριάσει το Eurogroup στη Θεσσαλονίκη!

Τώρα, μέσα στον πανικό τους, απαξιώνουν και το θεσμό της Διεθνούς Εκθέσεως.Δυστυχώς για αυτούς, αλλά ευτυχώς για τη χώρα, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει