«Δωρεάν διανομή γευμάτων προς όλους»Δωρεάν διανομή γευμάτων διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», που παρασκευάζει και προσφέρει αφιλοκερδώς τα γεύματα που διανέμονται.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» και η πραγματοποίησή της καθιερώθηκε κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα. Το επόμενο κάλεσμα έχει οριστεί για τις 7 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στο πάρκο «Καραολή και Δημητρίου» (πλησίον Παλαιών Πατρών Γερμανού).

«Ελάτε όλοι, να μαγειρέψουμε, να απολαύσουμε γεύματα αγάπης και να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Στόχος του προγράμματος είναι να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση», τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Οι κάτοικοι της περιοχής, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και «να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που αφορά όλους μας».

Πηγή: ΑΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 20:42

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει