Δωρεά του Κόνγουεϊ στον Τζο Γουόλς που «μονομαχεί» με ΤραμπΟ Τζορτζ Κόνγουεϊ δημόσιος επικριτής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και σύζυγος της προεδρικής συμβούλου Κέλιαν Κόνγουεϊ δώρησε το μέγιστο ποσό δωρεάς που επιτρέπεται από την προεκλογική εκστρατεία στον διεκδικητή του προεδρικού χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων Τζο Γουόλς, που βρίσκεται απέναντι στον πρόεδρο Τραμπ.

Ο Κόνγουεϊ έκανε χορηγία 5.600 δολαρίων στην προεκλογική εκστρατεία του πρώην μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων, στις 30 Αυγούστου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του Γουόλς για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, σύμφωνα με μία αναφορά για τα οικονομικά της προεκλογικής εκστρατείας του Γουόλς, η οποία δημοσιεύτηκε και την επικαλείται το ABC News.

Ο Κόνγουεϊ είναι ένας συντηρητικός δικηγόρος που δραστηριοποιείται στην Ουάσινγκτον και είναι ένας από τους πιο επίμονους επικριτές του προέδρου Τραμπ εντός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Προηγούμενα μέσα στο μήνα, ο Κόνγουεϊ έγραψε ένα αιχμηρό σχόλιο στο περιοδικό “The Atlantic” υπό τον τίτλο «Ακατάλληλος για την Άσκηση Προεδρικών Καθηκόντων» (Unfit for Office).

Στο σχόλιο αυτό, ο ίδιος αμφισβήτησε για ακόμη μια φορά τη νοητική καταλληλότητα του Τραμπ ως προς την άσκηση των προεδρικών καθηκόντων του. Ο ίδιος έγραψε στο Twitter για τον πρόεδρο Τραμπ «ανίκανος και αδαής» ασκώντας κριτική στους Ρεπουμπλικάνους για την μη αναφορά του ονόματος του Τραμπ, κατά την άσκηση κριτικής που του κάνουν.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 11:00

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει