Δύο φιλικά στην Κρήτη για ΟΦΗ και ΠαναθηναϊκόΗ ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ αποκαλύπτεται στον κόσμο της, στα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει την Παρασκευή (11/10) και το Σάββατο (12/10), με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό γυμναστήριο, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Μετά τα δυο φιλικά τεστ που έδωσε στην Αθήνα με Παναθηναϊκό και Κηφισιά, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για δυο ακόμη δυνατά τεστ, ενόψει της προετοιμασίας του, για την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League στις 26 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται την Παρασκευή στο Ηράκλειο και θα μείνει μέχρι το Σάββατο.

Να σημειωθεί ότι, το φιλικό της Παρασκευής (7μμ) με τον Παναθηναϊκό, θα είναι προπονητικό, ενώ αυτό του Σαββάτου (5μμ) θα είναι σε κανονικές συνθήκες επίσημου αγώνα, με διαιτητές.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης,  αναφερόμενος στα δυο φιλικά με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ότι «θα είναι δυο ακόμη δυνατά τεστ στο περιθώριο της προετοιμασίας μας. Η ομάδα είναι καινούργια και έχει ανάγκη από αυτά τα παιχνίδια. Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα και για περισσότερα, γιατί αυτές οι αναμετρήσεις μας δίνουν την δυνατότητα να γινόμαστε καλύτεροι».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 19:23

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει