«Δύσκολη Στιγμή» – Μια ερωτική ροκ μπαλάντα από τον Costantino Salis


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020, 11:46

«Δύσκολη Στιγμή» είναι ο τίτλος του νέου CD Single, που μόλις κυκλοφόρησε σε παγκόσμια διανομή σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο συγγραφέας και τραγουδοποιός Costantino Salis και ερμήνευσε ο ίδιος. Είναι μια άκρως ερωτική ροκ μπαλάντα, που αποπνέει μια μυστικιστική μουσική ατμόσφαιρα.

 Ο Costantino Salis είναι Ελληνοϊταλός και διαμένει ανάμεσα στην Αθήνα και τη Ρώμη. Έχει σπουδάσει Θέατρο στη Θεατρική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης της Ρώμης και είναι απόφοιτος της Νομικής και Φιλοσοφικής Σχολής. Είναι ο δημιουργός του «Φιλοσοφικού Show», μιας performance με πρόζα, μουσική, χορό και τραγούδι, που παρουσιάζει στην Ιταλία και ενίοτε στην Ελλάδα. Παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και τη μουσική. Είναι βραβευμένος συγγραφέας από την Ιταλική Βουλή και τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν οκτώ βιβλία του. Το πιο πρόσφατο είναι το μυθιστόρημα «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Αγγελάκη». Έχει γράψει τραγούδια ως συνθέτης και στιχουργός σε Iταλούς και Iταλίδες τραγουδίστριες. Ενίοτε ερμηνεύει ο ίδιος τραγούδια του. Περισσότερες πληροφορίες για τον Costantino Salis, δείτε στην προσωπική του ιστοσελίδα:

http://www.costasalis.com/

Απολαύστε παρακάτω το βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού «Δύσκολη Στιγμή»:

 

 

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020, 11:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει