Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Δ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Δεν πλήρωσα έκτακτη εισφορά, ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ»

Δεν έχει χρήματα ούτε για το χαράτσι της ΔΕΗ, αλλά ούτε για να ψωνίσει καινούρια ρούχα και να βγει βόλτες όπως έκανε στο παρελθόν.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Παπανδρέου, που μοιράστηκε τα εσώψυχά της, -αλλά και μερικά παράπονα -με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη».

«Δεν πλήρωσα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ. Μου ήρθε χαράτσι για τα σπίτια που έχουν μείνει απούλητα 20.000 ευρώ. Νομίζετε ότι έχω τη δυνατότητα να πληρώσω αυτό το νούμερο; Έχω μια σύνταξη που είναι γύρω στα 1.500 ευρώ και το χαράτσι ήταν 20.000 ευρώ. Έχω εγώ τη δυνατότητα σήμερα να το πληρώσω;» είπε η Δήμητρα Λιάνη χωρίς φόβο και πάθος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Ελεωνόρας Μελέτη.

Δεν πρόκειται όμως για την μόνη περικοπή που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό.

Η ίδια τόνισε: «Δεν βγαίνω, όπως έβγαινα. Δεν ψωνίζω τίποτα. Έχω να ψωνίσω ρούχα πάνω από τρία χρόνια«, είπε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να έφευγε για το εξωτερικό αν έβρισκε κάποια πράγματα που θα της έδιναν το κίνητρο.

Αναφορικά με τη μεζονέτα της, η οποία θα έμπαινε σε πλειστηριασμό λόγω χρεών της προς το δημόσιο, η ίδια απάντησε κοφτά και περιεκτικά: «Το θέμα τακτοποιήθηκε και δεν νομίζω να το αφήσω το πράγμα να σουρθεί άλλο. Βρήκα κάποια χρήματα και το σταμάτησα».

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, αποκάλυψε και το πόσο έχει πληγωθεί από τη συμπεριφορά του περίγυρού της στο παρελθόν: «Βοήθησα πάρα πολύ κόσμο και δεν με βοήθησε κανείς. Δεν πειράζει όμως. Με πόνεσε πολύ, αλλά θα το ξαναέκανα».

Όσο για το αν είναι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο; Η ίδια δήλωσε πως είναι μόνη, ενώ ψάχνει έναν άνδρα με προσωπικότητα.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει