Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους ΈλληνεςΕίμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες. Το δίλημμα που τίθεται από την απέναντι πλευρά «με τους πολλούς ή τους λίγους είναι βαθιά διχαστικό», υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στον ρ/σ News 24/7.

Είχα πει στον κ. Τσίπρα ότι ευχή μου ήταν να πηγαίναμε στις εκλογές με λιγότερη τοξικότητα και πόλωση, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, για να υπογραμμίσει: Εγώ θα μιλώ προγραμματικά. Μετά τις ευρωεκλογές και τις εκλογές θα διαμορφωθούν καινούριες πλειοψηφίες. Η δική μου πόρτα θα είναι ανοικτή. Θέλω να γίνω πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και προφανώς και εκείνων που δεν θα μας εμπιστευτούν.

Την απλή αναλογική θα την καταργήσουμε αμέσως. Και θα προτείνω έναν εκλογικό νόμο, ο οποίος θα είναι δίκαιος και θα εξασφαλίζει και κυβερνησιμότητα. Θα το κάνω, αμέσως, αφού μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στην Τουρκία είπε ότι αν συνεχίσει να παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου, η ΕΕ θα πρέπει να προχωρήσει σε οικονομικές κυρώσεις.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 11:12

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει