«Είμαι πικραμένος από όσα είδα στον αγωνιστικό χώρο από τους διαιτητές»


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, 22:43

Ο Μίχαελ Ένινγκ μετά την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ με 1-0 στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. «Αυτό που με θυμώνει είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι. Στο τέλος μας έλειψε η φρεσκάδα. Στο πρώτο λάθος δεχθήκαμε το γκολ και αυτό έδωσε την κατεύθυνση στο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής που στη συνέχεια σχολίασε και τον τραυματισμό του Μπράουν Ιντέγε.

«Αν θέλαμε να κερδίσουμε, έπρεπε να παίξουμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και αυτή ήταν που παρατάξαμε και την Πέμπτη. Η ξαφνική αλλαγή του Ιντέγε ήταν πρόβλημα για εμάς γιατί δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε σε αυτή την αναγκαστική αλλαγή. Η πρώτη αίσθηση πάντως δείχνει πως δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό».

Ο Ένινγκ σχολίασε, ωστόσο, και τις διαιτητικές αποφάσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πικραμένος από όσα είδα στον αγωνιστικό χώρο από τους διαιτητές. Από τους παίκτες μου και την προσπάθειά τους είμαι ικανοποιημένος. Κάποιες αποφάσεις, όμως, που ήταν υπέρ μας, δόθηκαν εις βάρος μας. Και είναι παράξενο γιατί έχει μπει και η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα μάλλον δεν έγινε σωστή χρήση της. Ο συγκεκριμένος διαιτητής σήμερα δεν είχε την ποιότητα να διευθύνει την αναμέτρηση».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, 22:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει