Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Είναι αδιανόητο. Είναι τρομερό, δεν έχει ξαναγίνει..”

Με 5ετή αποκλεισμό από την Ευρώπη τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA. Εφέσιμη η απόφαση. Δεν παίζει με Παρί.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κος Μιτσικός δήλωσε:

«Η διαδικασία άρχισε στις 15:00 και τελείωσε στις 18:50. Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA δεν δέχτηκε καν να πάρει στα χέρια του γραπτώς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που έφτασε με φαξ. Το δέχτηκαν μετά από χίλια ζόρια και μετά από μία διακοπή που έγινε. Ζητήσαμε αναστολή για να πάρουν το σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ, αλλά δεν δέχτηκαν»

«Καταστρατηγήθηκαν θεμελιώδη δικαιώματα του εγκαλουμένου. Είναι αδιανόητο. Είναι τρομερό, δεν έχει ξαναγίνει και καταδεικνύει το εχθρικό κλίμα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ακόμη και ο επιθεωρητής, ο κ. Γεωργιάδης από την Κύπρο, ήταν στην αρχή εχθρικός, αλλά στο τέλος είπε πως ήταν έτοιμος ακόμη και να αποσύρει την αναφορά του. Όμως ο πρόεδρος της Πειθαρχικής είπε πως ήταν προετοιμασμένοι για αυτή την απόφαση και παρ’ όλα αυτά απέβαλε τον Ολυμπιακό. Μας έκαναν δηλαδή χάρη που μας κάλεσαν σε ακροαματική διαδικασία;»

«Θα γίνει έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της UEFA και εξετάζουμε ασφαλιστικά μέτρα στο CAS». ».

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε για 5 έτη ή 3 αγωνιστικές περιόδους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει