«Είχαν ένα παράξενο δέσιμο – Η Καρολάιν ήταν πολύ δυναμική» κατέθεσε φίλη τηςΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021, 09:03

Μία νέα κατάθεση – αυτή τη φορά από φίλη της Καρολάιν – προστίθεται στο φάκελο του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με την ίδια να αναφέρει ότι είδε το ζευγάρι λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της 20χρονης κοπέλας. Σύμφωνα με την ίδια, η γνωριμία τους έγινε στην Αλόννησο. Κράτησαν επαφές στην Αθήνα και αντάλλασσαν τηλεφωνήματα σχεδόν καθημερινά. Λίγες ώρες πριν τη δολοφονία η Καρολάιν της τηλεφώνησε και της ζήτησε να βρεθούν κάπου έξω. Όπως κατέθεσε η φίλη της άτυχης 20χρονης λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, η Καρολάιν ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν μοιραζόταν τα προβλήματά της. Γι’ αυτό και δεν τη ρώτησε, εάν κάτι την απασχολούσε.   

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Βρεθήκαμε γύρω στις 4 το απόγευμα στην πλατεία Βαρνάβα. Δεν ήρθε μόνη, πήρε μαζί της και το μωρό. Δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης και μείναμε περίπου μέχρι τις 8 το βράδυ. Σε γενικές γραμμές η Καρολάιν παρόλο που έδειχνε πολύ ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος στην πραγματικότητα πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Παρόλο που κάναμε παρέα, δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε ό,τι έκανε. Δεν μου ζητούσε την συμβουλή μου».  

«Είχαν παράξενο δέσιμο»

Στην κατάθεση της φίλης της, αναφέρεται ότι η Καρολαίν έδειχνε χαρούμενη με τον Μπάμπη και την κόρη τους. «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή», ανέφερε στους αστυνομικούς. Τον Μπάμπη τον χαρακτήρισε «συμπαθέστατο και πολύ προσγειωμένο» και την Καρολάιν «δυναμική με μεγάλη αυτοπεποίθηση».  

«Η Καρολάιν μου έλεγε κυρίως για τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τα όνειρα τους. Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πήγαινε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος..».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της. Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα. Ήθελε να τα κάνει όλα μόνη της αυτό ισχύει και στο σπίτι. Τις δουλειές του σπιτιού, του μωρού και όλα τα έκανε μόνη της…».

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021, 09:04Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει