Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το… NOVA χτενίζεται

Όλα δείχνουν αναβολή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την απόφαση, εκτός από τη… Nova.

Το μεγάλο πρόβλημα για τη διοργανώτρια είναι η σύμβαση που έχει με το συνδρομητικό κανάλι. Υπάρχει ρήτρα για τη διεξαγωγή δύο αγωνιστικών τον Αύγουστο, που κατόπιν υποχωρήσεων έχει γίνει μία και αν αναβληθεί με υπαιτιότητα της Λίγκας, τότε θα εφαρμοστούν οι ρήτρες που υπάρχουν στο συμβόλαιο.

Το θέμα έχει να κάνει με την… ερμηνεία της υπαιτιότητας για την απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος. Είναι δεδομένο ότι η Σούπερ Λίγκα θα επικαλεστεί την απόφαση της ΕΕΑ, που είναι επιτροπή που δεν ανήκει στην αθλητική δικαιοσύνη και είναι υπό την Πολιτεία. Με αυτόν τον τρόπο θα δείξει ότι δεν μετατέθηκε η πρεμιέρα με υπαιτιότητα της.

Το συνδρομητικό κανάλι, από την άλλη, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, πιέζει να μην μετατεθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι της Nova δεν είδαν με καλό μάτι την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όχι επειδή διαφωνούσαν με την απόφαση αλλά επειδή της ανατρέπει όλο τον προγραμματισμό!

Η Νova προτιμά να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα με τα έξι από οκτώ παιχνίδια και τα ματς που αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, με όποιες ομάδες τις διαδεχθούν, να γίνουν σε άλλη χρονική περίοδο.

Αύριο το πρωί θα υπάρξει μία συζήτηση στη διοργανώτρια για τις επιλογές και τις παραμέτρους όλων των παραπάνω στοιχείων και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει