Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ! Ο Σόιμπλε απαιτεί τη γραπτή δέσμευση Σαμαρά για να δώσει την 6η δόση

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έδωσε ο ίδιος προσωπικά τέλος σε οποιαδήποτε σενάρια περί μη γραπτής δέσμευσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά. Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων, DPA, δεν άφησε κανένα περιθώριο. Ο κ. Σόϊμπλε κατέστησε σαφές ότι όσο δεν υπάρχουν γραπτές δεσμεύσεις, μαζί κι αυτή του Αντώνη Σαμαρά, δεν πρόκειται να υπάρξει εκταμίευση της 6ης δόσης.

Ο κ. Σόϊμπλε απέρριψε τον ισχυρισμό του Α. Σαμαρά περί «αξιοπρέπειας» λέγοντας ότι η απαίτηση αυτή από την πλευρά της ΕΕ (δηλαδή της Γερμανίας) δεν συνιστά κάτι το «αναξιοπρεπές». Βεβαίως, το να ορίζουν οι Γερμανοί το «αξιοπρεπές» ακούγεται τουλάχιστον ως ανέκδοτο.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, μετά την δημόσια πλέον τοποθέτηση, διαταγή θα λέγαμε καλύτερα της Γερμανίας, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να δοθεί η 6η δόση εάν δεν υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς.
Θέλουμε να πιστεύουμε όμως, ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα υπογράψει… Γιατί εάν υπογράψει καλύτερα να κρατήσει και αυτός μια θέση στο ελικόπτερο με τους άλλους.

πηγή: Tsantiri.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει