Εκδήλωση για την Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, 22:27

H Super League τίμησε τα 60 χρόνια από τη δημιουργία της Α’ Εθνικής με μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.  Το «παρών» μεγάλες μορφές του παρελθόντος και σύγχρονοι πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά λοιπόν το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο, Μηνά Λυσάνδρου και τον χαιρετισμό του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιήθηκε μια συναισθηματική αναδρομή στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση της Super League:

«ύπνησαν μνήμες, ξεθωριασμένες εικόνες απέκτησαν και πάλι τη λάμψη τους, οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, ποδοσφαιριστές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εκπροσωπώντας τις 67 ομάδες που αγωνίστηκαν στα Πρωταθλήματα της Α’ Εθνικής, από το 1959, μέχρι το 2019, βρέθηκαν στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια Α’ Εθνική, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Super League τίμησε την Ιστορία της Α’ Εθνικής και οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν, βλέποντας παράλληλα το παρόν αλλά και το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκης και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Β. Γραμμένος, ενώ εκτός από τους παλαίμαχους και τους εκπροσώπους των ομάδων που απαρτίζουν τη Super League, το παρών έδωσαν και οι αρχηγοί των ομάδων των τμημάτων Υποδομής της Super League, σηματοδοτώντας ότι η Ιστορία συνεχίζεται.

Μέσα από την άρτια τηλεοπτική μετάδοση των καναλιών Novasports, οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, είδαν τα βίντεο με στιγμές του παρελθόντος και ποδοσφαιριστές που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην Ιστορία της Α’ Εθνικής.

Το επετειακό Λεύκωμα “60 χρόνια Α’ Εθνική”, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στην εκδήλωση, θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και θα διατεθεί στο κοινό».

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, 22:32

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει