Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Εκδήλωση του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Mαγνησίας: "Ζήσε Μέρες Ραδιοφώνου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Ηλεκτρονικός τομέας του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με το 1ο ΣΕΚ Βόλου σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα: “Ζήσε Μέρες Ραδιοφώνου”.

Πρόκειται για εκδήλωση η οποία φιλοδοξεί να εισάγει μαθητές και εκπαιδευτικούς στη δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στις 19:00, στο εργαστήριο Οπτικοακουστικών Συστημάτων του σχολείου στο συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας Νομού Μαγνησίας (μαθητές και εκπαιδευτικούς) της Β’θμιας εκπαίδευσης.

Στόχοι της εκδήλωσης είναι, οι συμμετέχοντες:

·Nα γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού του σχολείου μας. Ο ραδιοφωνικός σταθμός φιλοξενείται από το Σεπτέμβριο του 2011 στο Εργαστήριο Οπτικοακουστικών Συστημάτων του Ηλεκτρονικού Τομέα του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας,

·Nα παρακολουθήσουν σύντομες παρουσιάσεις από επαγγελματίες ραδιοφωνικούς παραγωγούς για το μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου και τα μυστικά μιας επιτυχημένης εκπομπής και τέλος

·Nα ενημερωθούν για το πώς θα οργανώσουν τις δικές τους ραδιοφωνικές εκπομπές, χρησιμοποιώντας στοιχειώδη προσωπικό ή σχολικό εξοπλισμό.

Οι εκπομπές αυτές θα ενταχθούν στη ροή του προγράμματος μας αποτελώντας τη βάση για την ανάπτυξη του πρώτου αμιγώς εκπαιδευτικού ραδιοφωνικού σταθμού, μέσω διαδικτύου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και σύντομα βιογραφικά στοιχεία για τους ομιλητές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική διεύθυνση του ραδιοφώνου του εργαστηρίου Οπτικοακουστικών Συστημάτων
http://radio.mysch.gr
ή στα τηλέφωνα του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας (2421084030 και 2421065925).

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούμε να δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχής σας, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 είτε στα παραπάνω τηλέφωνα, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση
radio2epal@gmail.com Σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό και το σχολείο σας.

Επιστημονικοί υπεύθυνοι της εκδήλωσης είναι οι εκπαιδευτικοί του Ηλεκτρονικού τομέα: Κωνσταντίνος Αμυγδαλίτσης και Αντώνιος Αδριανίδης.

Ο Δ/ντής

Σαβελίδης Σωκράτης
PhD, Msc, Μηχανολόγος ΠΕ 17.02

Μπορεί επίσης να σας αρέσει