Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 7χρονης  Βαλεντίν


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, 19:05

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον 12ο τακτικό ανακριτή,  ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν η οποία είχε εξαφανιστεί, στις 21 Δεκεμβρίου. «Δεν μπορούσα να τη μεγαλώσω,  ήθελα να έχει μια καλύτερη ζωή και να μορφωθεί», είπε στον ανακριτή ο πατέρας της 7χρονης ο οποίος απολογήθηκε κατηγορούμενος για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού αλλά για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε για άλλη μία φορά μετανοιωμένος ενώ έδωσε στον ανακριτή την ακριβή διεύθυνση  που διαμένει η μητέρα της Βαλεντίν. Σύμφωνα με τις Γαλλικές αρχές,  η γυναίκα ζει στο Σεν Ετιέν από το 2015,  ενώ  δεν φαίνεται να  υπάρχει λόγος το παιδί να φιλοξενηθεί σε κάποιο ίδρυμα της Πρόνοιας. Εξάλλου,  η μικρή έδειχνε ευδιάθετη, κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, γεγονός που σημαίνει πως το παιδί δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και είναι καλά.

Στον κατηγορούμενο πατέρα της Βαλεντίν επιβλήθηκε πάντως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο Α.Τ.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, 19:05

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει