Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ελεύθερος ο φερόμενος βιαστής της 16χρονης στη Ρόδο

Ελεύθερος να …. συνεχίσει τις διακοπές του είναι πλέον ο 25χρονος Σουηδός που λίγες ημέρες πριν είχε συλληφθεί για το βιασμό μιας ανήλικης στη Ρόδο.

Ο νεαρός, που είναι ανερχόμενο αστέρι της ποπ μουσικής στη χώρα του, αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ενώ του επιβλήθηκε ως χρηματική εγγύηση το ποσό των 1500 ευρώ.

Ο 25χρονος στην κατάθεσή του αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι προκλήθηκε από την 16χρονη επίσης από τη Σουηδία και επέμεινε ότι η ερωτική τους συνεύρεση έγινε με τη θέλησή της. Οι δυο νέοι διασκέδαζαν σε μπαρ της Ρόδου

Η καταγγελία του θύματος
Θύμα, έτσι όπως κατήγγειλε στις αρχές, έπεσε μια ανήλικη κοπέλα η οποία κατέφτασε στο νησί της Ρόδου με τους γονείς της προκειμένου να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες ημέρες διακοπών. Οι ορέξεις ωστόσο ενός 25χρονου έμελλε να μετατρέψει σε εφιάλτη τις στιγμές χαλάρωσης της ανήλικης.

Η πρώτη πράξη του δράματος, σύμφωνα και με την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, παίχτηκε σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της πόλης του νησιού. Εκεί όπου διασκέδαζε η16χρονη στη παρέα της οποία προστέθηκε και o 25χρονος.

Οι δυο νέοι έπιναν και διασκέδαζαν όταν ο νεαρός πρότεινε στην 16χρονη να συνεχίσουν τη βραδιά τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ώρες αργότερα η κοπέλα, ο νεαρός της επιτέθηκε και τη βίασε.

Η νεαρή Σουηδέζα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές και ύστερα από αναζητήσεις που έγιναν τελικά εντοπίστηκε ο οποίος και συνελήφθη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει