Ελεύθερος ο DJ Ντέιβιντ Μοράλες μετά τη σύλληψή του για ναρκωτικάΟ διάσημος DJ και μουσικός παραγωγός David Morales αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, μετά τη σύλληψή του για κατοχή ναρκωτικών στην Ιαπωνία νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Ο Μοράλες κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Φουκουόκα στη νότια Ιαπωνία στις 7 Οκτωβρίου, όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι βρήκαν 0,3 γραμμάρια MDMA στις αποσκευές του.

Ο βραβευμένος με το βραβείο Grammy DJ και παραγωγός αντιμετώπισε έως και επτά χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο τριών εκατομμυρίων γιεν λόγω των αυστηρών νόμων περί ναρκωτικών της Ιαπωνίας.

Ο Μοράλες αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δικά του και ότι κάποιος προσπάθησε να τον παγιδεύσει. Αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο συναυλίες στη χώρα ως αποτέλεσμα του περιστατικού.

Ο εκπρόσωπος του διάσημου DJ δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο David Morales αφέθηκε ελεύθερος. Ο David είναι καλά και έχει ζητήσει να μεταβιβάσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του σε όλους εκείνους που έχουν δείξει την υποστήριξή τους. Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια»

Επιμέλεια: Άλκης Αποστολόπουλος


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018, 02:53

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει