Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ελλάδα και Αίγυπτος μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον για την ψηφιακή γεωργίαΤην πεποίθησή του ότι θα συνεχιστούν και θα αναπτυχθούν έτι περαιτέρω οι σχέσεις Ελλάδας-Αιγύπτου στον τομέα των νέων τεχνολογιών, εξέφρασε ο γ.γ. Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση των αρμόδιων υπουργών των δύο χωρών, Νίκου Παππά και Αμρ Ταλαάτ, στο Κάιρο, ο Στ. Ράλλης δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «Ελλάδα και Αίγυπτος μοιράζονται το ίδιο έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της ψηφιακής γεωργίας».

Τονίζοντας τη σημασία της σημερινής υπουργικής συνάντησης, ο κ. Ράλλης σημείωσε: «Παρουσιάσαμε σήμερα με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, στον Αιγύπτιο ομόλογό του, Dr. Talaat, το έργο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του γεωργικού τομέα και ανταλλάξαμε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για τις ανάγκες που υπάρχουν και στις δύο χώρες για τη γρήγορη ανάπτυξη της γεωργίας ακριβείας. Η συνεργασία στον τομέα αυτό θα συνεχιστεί με ανταλλαγή τεχνογνωσίας από ειδικούς επιστήμονες των δύο χωρών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, 16:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει