Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Ελπίζω να εκτονώθηκε ο Βγενόπουλος»

Πλήρης αποδοχή των όρων που έθεσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος προκειμένου να γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος, μέσω ανακοίνωσής του προανήγγειλε «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών μέσω της δικαστικής οδού για τα όσα του καταλόγισε ο Mr MIG.

«Ελπίζω να εκτονώθηκε μοιραζόμενος τα εσώψυχά του» και «θιασώτης που πετάει λάσπες», κάποια από τα γραφόμενα της δήλωσης του Τζίγκερ.

Αναλυτικά η δήλωση-ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη

«Οι δέκα μήνες “σιωπής”, έληξαν σήμερα μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά. Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα “εσώψυχα” του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε.

Στην σημερινή “παράστασή” του βασικός στόχος ήταν μέσα από ανακριβείς ισχυρισμούς και παραποίηση της αλήθειας να αποποιηθεί των προσωπικών ευθυνών που φέρει. Θα είμαι και αυτή την φορά, απόλυτα συνεπής σε αυτά που είπα την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτά που σήμερα πρότεινε»

πηγή: Sport-fm.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει