Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ενδυνάμωση σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ με έντονη συμμετοχή Βολιωτών

Πολλοί Βολιώτες επιχειρηματίες στο Ισραήλ, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Οικονομική Περιφερειακή Συνεργασία

Πολλοί είναι οι Βολιώτες επιχειρηματίες και managers, που, χθες τα ξημερώματα, πέταξαν για το Τελ Αβίβ, ως μέλη της ελληνικής αποστολής που θα συμμετάσχει στο 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Οικονομική Περιφερειακή Συνεργασία.

Ανάμεσά τους οι πατέρας και υιός Κώστας και Γιώργος Θεοδώρου, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Κολυνδρίνης κ.α., με επικεφαλής της ελληνικής αποστολής την γνωστή και για την δράση της στο Νομό Μαγνησίας, Ρούλα Γυφτοπούλου.

Η αποστολή, που αύριο θα συμμετάσχει στο Συνέδριο, πέραν των επιχειρηματιών, θα έχει συναντήσεις και με αξιωματούχους της ισραηλινής κυβέρνησης, ακόμα – ακόμα και με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Η οικονομία, ο τουρισμός, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Μεταφοράς, οι τεχνολογίες, αλλά και γενικότερα οι συνεργασίες μεταξύ των χωρών και των μελών των αποστολών που θα συμμετάσχουν στο Συνεδρίο, αποτελούν τον κύριο κορμό της ατζέντας, με στόχο πάντοτε την ευημερία και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει